facebook_pixel

Rises Agent and Stockist Form

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Hai, nama saya Ahmad Shauqi B Abd Wahab. Saya merupakan CEO dan Founder RISES Perfumes. Salam perkenalan.

Terima kasih, dan tahniah kerana memilih RISES Perfumes sebagai rakan niaga anda. Industri minyak wangi yang bernilai jutaan ringgit ini merupakan pilihan yang tepat pada masa ini. Saya dan juga Team RISES Perfume akan berkongsi rahsia bagaimana anda boleh menjana pendapatan lumayan dengan menjadi agent RISES Perfumes.

Dengan strategi yang berkesan, kami akan membantu anda mendapat pendapatan 4-5 angka sebulan dengan menjual minyak wangi. Malah, anda boleh rekrut agent lain di bawah anda apabila anda sudah mahir menghasilkan 4-5 angka sebulan secara konsisten! Best kan?

Jom, teruskan membaca.

APA KELEBIHAN MENJADI AGENT RISES Perfumes?

RISES Perfumes merupakan sebuah syarikat Bumiputera sepenuhnya. Team kami mempunyai kepakaran dan pengalaman yang luas dalam membantu usahawan menjana pendapatan sampingan yang lumayan serta mengeluarkan minyak wangi yang diiktiraf halal oleh JAKIM.

Ilmu yang kami kongsikan ini telah melahirkan ramai jurujual minyak wangi yang berpendapatan 4-5 angka sebulan.

Dengan formula yang betul, kami bantu dan latih anda untuk menjadi ejen minyak wangi yang hebat. Bukan sahaja berjaya menjana pendapatan lumayan, tetapi juga kami akan terus membantu anda sehingga berjaya mencipta jenama minyak wangi jenama sendiri pada suatu hari nanti.

🌻 BERIKUT KELEBIHAN MENJADI AGEN RISES

✅ Berpeluang menangi lucky draw utk 1000 agen terawal merupakan sebuah kereta perodua myvi. (Cepat tau!)

✅ Produk RISES dipromosi oleh KHAI BAHAR penyanyi lelaki popular ABPH 2017 yg boleh letopkan sale anda.

✅ Meeting Agen bersama KHAI mengikut kesusaian masa.(dulu minat je ngan khai skrg KHAI dh jadi member. Suka tak?)

✅ Berpeluang roadshow bersama khai. (Bukan janji tapi pasti)

✅ Nama Anda akan berada di website rises sbgai agen yg sah.
( senang nk jual sebab berjuta org tgk web RISES )

✅ Iklan di paper, radio,tv ( KHAI sendiri yg akan promosi )

✅ Kelas marketing – marketing tools seperti gambar, flayers , banting, banner
(Peh bestnye tk yah susah2 nk dptkan testimoni)

✅ Bonus Wang Tunai setiap minggu RM150💰

✅ Bonus Wang tunai setiap bulan RM750💰

✅ RISES Gold Bar 3bln sekali

✅ Bonus Wang tunai 💰RM5000 setahun 2 kali.

✅ Downpayment kereta bernilai 💰RM12800

✅ Percutian ke luar negara @ Umrah.

Yg kat atas tu semua best kan? tapi ada yg lagi super best 😱😱

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Tabung kereta RM1000💰sebulan (dah takyah susah2 pikiaq bayar duit kereta HQ yg akan byrkan kereta anda)

Jom kita tengok bagaimana cara mendapatkan:

🚘 TABUNG KERETA RISES 🚘

PENJUALAN PERFUME EXCLUSIVE

BLN PER1 ➡ 1000 BOTOL
BLN KE2   ➡ 1000 BOTOL
BLN KE3   ➡ 1000 BOTOL

DAPAT REWARD DOWNPAYMENT KERETA 💰RM12800💰

BLN KE4   ➡ 500 BOTOL

LAYAK TABUNG KERETA 💰RM1000💰

BLN KE5 & SETERUSNYA AGENT HENDAKLAH CAPAI TARGET 500 BOTOL SEBULAN UTK LAYAK MENERIMA TABUNG KERETA
💰RM1000💰 SEHINGGA PEMBAYARAN SELESAI

📝TERMA & SYARAT

✏Untuk mendapatkan tabung kereta sales berdasarkan penjualan perfume exclusive sahaja.

✏ Capai target bln1 sehingga ke3 total sebanyak 3000 botol utk layak dpt downpayment kereta yg dibiayai oleh RISES.

✏ Bulan ke4, RISES bayarkan tabung kereta RM1000 dan wajib capai sasaran minima 500 botol dalam sebulan sehingga selesai pembayaran.

✏sekiranya pada bulan tersebut agent tidak mencapai target 500 botol, RISES tidak akan membiayai tabung kereta pada bulan tersebut..

Sempena nak raya ni, RISES Perfumes nak bagi jugak:

BONUS RAYA AGENT

💰SALE LE SEMINGGU 20 KOTAK ➡DUIT RAYA 💵RM100 CASH

💰SALE EXCLUSIVE SEMINGGU 50 KOTAK ➡DUIT RAYA 💵RM150 CASH

💰SALE RM2500 SEBULAN ➡DUIT RAYA 💵RM250 CASH

💰SALE RM5000 SEBULAN ➡DUIT RAYA 💵RM750CASH

🌟RAYA SAKAN UTK AGENT🌟 💰BONUS RAYA💰

Utk menghargai agent2 tersayang kami di HQ membuat promosi BONUS HARI RAYA..

💰SALE LIMITED EDITION SEMINGGU 20 KOTAK ➡DUIT RAYA 💵RM100

💰SALE EXCLUSIVE SEMINGGU 50 KOTAK ➡DUIT RAYA 💵RM150

💰SALE RM2500 SEBULAN ➡DUIT RAYA 💵RM250

💰SALE RM5000 SEBULAN ➡DUIT RAYA 💵RM750

💰SALE LIMITED EDITION 500 KOTAK DLM 3BLN ➡EMAS 916 YG BERNILAI RM3000

💰SALE EXCLUSIVE 1000 KOTAK DLM 3BLN ➡EMAS 916 YG BERNILAI RM3000

JOM REBUT PELUANG KEEMASAN INI. ANDA BUAT ANDA DAPAT.
FAST ACTION FAST RESULT💪💪💪

Jadi, cepat cepat hubungi kami.

SENANG KE NAK JUAL?

Semua orang suka kepada wangian kan? Wangi-wangian juga adalah merupakan kegemaran Rasulullah SAW, di mana baginda pernah bersabda yang bermaksud, “Sesungguhnya Allah menyukai setiap yang berbau harum (wangi) dan suka pada pakaian yang bagus-bagus” (HR Ad-Dailami)

RISES Perfumes disahkan HALAL oleh JAKIM, jadi tak perlu was was lagi tentang sah atau tidak untuk dibawa solat. Perfume RISES dah ramai artis guna dan banyak sangat testimoni dari pengguna yang repeat order berkali kali sebab bau nya yang sangat sedap dan tahan lama, so sangat senang jual. Jika konsisten promote, customer yang akan cari anda.

Pilihan bau pula banyak, mesti ada yang akan sangkut dengan selera pengguna di Malaysia ni, semua “top notch” bauan yang terkemuka ada pada RISES Perfumes.

Packaging RISES Perfumes memang berkualiti tinggi, dipersembahkan dengan cantik dan exclusive. Customer mesti rasa berbaloi dan senang pula mereka membeli produk kita.

Khai Bahar juga merupakan duta RISES Perfumes, In shaa Allah lepasni sebut RISES, orang dah kenal dan percaya dengan kita

Berapa Modal Pendaftaran ?

Untuk permulaan, anda perlu ambil pakej 14 botol sahaja. Untuk restock pula, minimum 28 botol RISES PERFUMES sahajatidak membebankan anda kan? Anda juga akan dapat T-Shirt Exclusive, Tester Kit, Flyers, Plastic bag Dan Catalog – bagi membantu anda membuat jualan.

Ok jom kita kita tengok berapa jumlah yang anda perlu laburkan.

Semenanjung:
RM550.00 Sahaja

Disamping itu Kami Akan Sediakan :

  1. Group Whatsapp, Facebook dan Telegram untuk share pengalaman, teknik dan cara yang betul bagaimana nak buat sales, berkongsi kisah kisah kejayaan rakan rakan agent yang lain, semangat kan?
  2. Ada exclusive access di website www.rises.com.my dimana hanya agent RISES Perfumes sahaja yang boleh access bagi mendapatkan maklumat terkini.
  3. Copywriting dan gambar kami sediakan dalam group, boleh copy paste , jika pandai olah ayat sendiri anda digalakkan share dalam group, supaya kita sama2 dapat manfaatnya.

RISES Perfumes juga mengorak langkah ke pasaran luar, kita sudah dikenali di negara jiran seperti Singapore, Brunei dan Indonesia – 40% order kita datang dari negara tersebut. Pasti senang nak menjual nanti.

BEST KAN? BAGAIMANA NAK JOIN RISES Perfumes?

Ada 2 cara bagaimana nak menyertai team kami:

1. Terus daftar kat bawah ni, isikan semua maklumat dan terus buat bayaran ONLINE menerusi payment gateway kami. Team kami akan hubungi anda secepat mungkin.

2. Klik link dibawah, ianya akan terus ke aplikasi whatsapp anda dan terus berhubung dengan PR kami yang akan membantu anda merealisasikan perniagaan anda:

http://www.wasap.my/60192323031/Agen.RISES
http://www.wasap.my/60192323031/Agen.RISES

Senang kan? berminat ke sangat berminat? Jom daftar!

Returning customer? Click here to login
PENDAFTARAN EJEN RM550.00