facebook_pixel

BAGAIMANA NAK SENTIASA WANGI DAN TIDAK PERLU BELANJA BESAR MEMBELI PERFUME BERJENAMA

“..harini pergi kelas pagi pakai perfume bayang for her, bau dia sampai sekarang bau lagi, memang tahan sampai ada yang tegur wangi, tq rises memang best..”

“..ni dah mandi dah lewat petang, bau masih melekat kat baju ni”

“…bau wangian yang sangat wangi dan tahan lama, dah bersihkan diri pun wangian ada lagi…sangat wangi!”

“…tq wangi sangat bau dia…terasa macam orang dalam gambar tu (khai bahar) ada sekali je ni hah”

Ini adalah sebahagian kecil response yang kami terima dari pembeli RISES Perfumes – LIMITED EDITION BAYANG by KHAI BAHAR yang telah membeli dan amat berpuas hati dengan bauan dari LIMITED EDITION ini.

Khai sendiri yang memilih bauan untuk edisi ‘For Her’ dan ‘For Him’. Bau yang lembut bagi wanita dan misteri bagi lelaki – memberikan satu kelainan kerana tiada yang sepertinya di dalam pasaran.

Scroll ke bawah untuk mendapatkan secara exclusive RISES Perfumes – LIMITED EDITION BAYANG by KHAI BAHAR. Jom!

LIMITED EDITION - BAYANG by KHAI BAHAR FOR HIM

A warm, mysterious and elegant fragrance, full of charm, that stays in the shadow, giving away – only every now and then – part of its nature. Bayang Parfum Grand Extrait for Him plays hide-and-seek on the skin, appearing, morphing, and reappearing to delight the senses.

MAIN ACCORDS
citrus, vanilla, fruity, fresh, green, rose, sweet
Top Notes: Apple, Neroli, Bergamot, Lemon, Polianthes tuberosa
Middle Notes: Patchouli, Teak Wood, Rose, Polianthes tuberosa
Base Notes: Musk, Vanilla, Polianthes tuberosa

LIMITED EDITION - BAYANG by KHAI BAHAR FOR HER

The fabled heritage and abstract, eternally sensual Bayang Parfum Grand Extrait for Her are further elevated by this grand presentation. In a deluxe, limited-edition grand flacon, the Parfum Grand Extracts is an exceptional piece: a highly sought-after treasure for the connoisseur and collector alike. The now and forever fragrance in its rarest form.

MAIN ACCORDS:
fruity, sweet, vanilla, floral, fresh
Top Notes: Peach, Red Apple, Pepper, Polianthes tuberosa
Middle Notes: Lotus, Heliotrope, Granny Smith Apple, Polianthes tuberosa
Base Notes: Sandalwood, Vanilla, Mexican Chocolate, Polianthes tuberosa

Returning customer? Click here to login
Limited Edition - Bayang by Khai Bahar For Him RM90.00
Limited Edition - Bayang by Khai Bahar For Her RM90.00